Cinematic trouwfilm

Het neusje van de zalm...

Drone shot Italië

Cinematografen

Gemaakt door professionele cinematografen die alleen maar op top niveau werken.

Alle tijd

Alle tijd

Een extra gesprek, een uitgedacht verhaal en een extra lange bruiloft is hier de norm.

Lopen door het gras

Een echte film

Jullie dag in beeld alsof het een Hollywood productie is. Niets is te gek en alles is mogelijk.

Het verschil

Onze cinematic wedding film onderscheidt zich van onze wedding clip in de persoonlijkheid en kwaliteit. We nemen ruim de tijd voor de voorbereiding en luisteren naar wat jullie echt belangrijk vinden. We nemen gesproken woorden apart op, wat jullie film extra gevoel geeft. We werken samen met jullie een verhaal uit, wat jullie film karakter geeft. We zorgen zelfs voor zelf geschreven muziek, wat het beeld perfect complementeert. Zo maken we jullie trouwfilm tot een perfecte, Hollywoord like, blijvende herinnering. 

Na jullie bruiloft steken we veel tijd in het bewerkingsproces om jullie persoonlijke verhaal te verwerken tot een prachtfilm. Een film waarbij jullie elke keer weer opnieuw jullie trouwdag zullen beleven en waar iedereen versteld van zal staan. “Jullie eigen speelfilm over de mooiste dag van je leven.”

Bruilofttijger 5
Bruiloft 2

Onze werkwijze

Er zijn altijd twee cinematografen aanwezig op jullie grote dag(en). Zo kunnen we een moment vanuit twee standpunten vastleggen en dat zorgt voor extra dynamische beelden. Ook kunnen we hierdoor zowel bij de voorbereidingen van de bruid als de bruidegom aanwezig zijn. Wat wij anders doen dan met een trouwclip zit hem deels in de voorbereiding. We kijken naar jullie true love-story en maken hieruit een true film-story.

We gaan zo onopvallend mogelijk te werk, maar zorgen er wel voor dat alles precies vastgelegd wordt zoals we willen. We werken met kleine camera’s en doen altijd ons best om zowel jullie als jullie gasten niet tot last te zijn. Het belangrijkste is dat jullie van elkaar genieten. Wij filmen de details, de dingen die jullie missen. Dit levert prachtige filmische beelden op. Nadat het bewerkingsproces voltooid is, sturen wij de film naar jullie op.

De cinematic wedding film is onze specialiteit, en daarom willen we er zeker van zijn
dat dit alle aandacht, liefde en professionaliteit krijgt het verdient.
Omdat we ons persoonlijke en exclusieve karakter voorop stellen houdt dit wel in dat we maar
een beperkt aantal films per jaar kunnen maken VOL is dus helaas VOL 🙁

Neem alsjeblieft  contact op zodat we meteen jullie datum vast kunnen zetten en we elkaar niet mislopen 🙂

Benieuwd geworden? Informeer eens naar de opties...

Zepha van Beckum

Hoi, ik ben Zepha! Ik regel de communicatie voor Bruiloft Tijger. Je kunt me altijd mailen, bellen of appen voor vragen. Tot snel!

Contactgegevens

Bruiloft Tijger is een onderdeel
van ProduK Media

Industrieweg 23
5527 AJ Hapert

040 209 4099
office@bruilofttijger.nl

KvK 71034900

Sluit Menu