Hoe regel ik mijn bruiloft met alle regels rondom het Coronavirus?

Leuk is anders. Samen met je partner heb je waarschijnlijk al lang uitgekeken naar de datum dat jullie gaan trouwen. Helaas valt door de overmacht van het Coronavirus jullie bruiloft in het water. Wat doe je nu?

Schiet niet in de stress

We begrijpen dat je volledig met je handen in het haar zitten. Het voelt alsof alles waar je moeite ingestoken hebt voor niets was. Maar maak je vooral geen zorgen. Familie en vrienden zullen begrijpen dat het overmacht is. Bekijk het van het positieve, nu is er meer tijd om na te denken over de details!

Tekst gaat verder onder de post.

https://www.instagram.com/p/B-KuagPKhR3/

Wacht niet een jaar

Het lijkt misschien het meest logische om te doen, maar het is eigenlijk helemaal niet nodig. Een extra jaar wachten totdat jullie kunnen trouwen kan op verschillende manieren opgelost worden. Kies bijvoorbeeld voor een doordeweekse dag later in het seizoen. Deze zijn minder populair en er is dan ook een goede kans dat jullie leveranciers en locatie nog beschikbaar zijn. Wacht hier alleen niet te lang mee, want het kan nog steeds voorkomen dat anderen kunnen jullie voor zijn.

Denk aan de kosten

Je bruiloft uitstellen kan ook voor extra kosten zorgen. Omdat leveranciers klanten mislopen, kan het voorkomen dat ze de prijzen voor het jaar daarop verhogen. Kijk daarom eerst naar de mogelijkheden om je bruiloft in de nabije toekomst te plannen.

Kies voor een intieme bruiloft mét same-day edit

Ook kan je ervoor kiezen om een intiemere bruiloft te houden. Sinds 1 juli is er geen beperking meer op het aantal gasten dat je mag uitnodigen, wel moet je nog steeds anderhalve meter afstand van elkaar houden. Dit kan ervoor zorgen dat je locatie wél een beperkt aantal mensen hanteert en je toch niet iedereen uit kan nodigen.

Toch iedereen mee laten genieten van jullie bruiloft, maar dan thuis vanaf de bank? Kies voor een same-day edit! Alles wat overdag gebeurt, kun je ’s avonds met je gasten op locatie én thuis bekijken.

Zo hoeft het virus niet bepalend te zijn voor jullie grote dag! Benieuwd hoe wij daar aan bij kunnen dragen? Bekijk dan onze pakketten!

Sluit Menu